Bog & idéJuliet Macur

Bøger skrevet af Juliet Macur

Læs mere om Juliet Macur
2 produkter
2 produkter
En kæde af løgne
STREAM
En kæde af løgneJuliet Macur
89,95 DKK
Lydbog
(4)
En kæde af løgne
En kæde af løgne
En kæde af løgneJuliet Macur
169,95 DKK
EBOG
(4)
En kæde af løgne

Mere om Juliet Macur

Hvis du mangler en bog af Juliet Macur, har du et stort udbud online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Macur.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En kæde af løgne" udgivet af People'sPress - "En kæde af løgne" udgivet af People'sPress - "En kæde af løgne" udgivet af People'sPress

Mere om Juliet Macurs bøger

Juliet Macur har tre bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Macurs bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Macur er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: People'sPress.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Juliet Macurs "En kæde af løgne"

Det er muligt at købe Juliet Macurs "En kæde af løgne" som ebog. Med "En kæde af løgne" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People'sPress.

Juliet Macur "En kæde af løgne"

"En kæde af løgne" kan købes som lydbog. Fordelen ved at have Juliet Macurs "En kæde af løgne" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har færdiggjort dit køb. Det er People'sPress, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Juliet Macur