Bog & idéJürgen Banscherus

Bøger skrevet af Jürgen Banscherus

Læs mere om Jürgen Banscherus
5 produkter
5 produkter
Rejsen til Vildsvine-Planeten
STREAM
Rejsen til Vildsvine-PlanetenJürgen Banscherus
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Rejsen til Vildsvine-Planeten
Monsteret i badekarret - Frede og Frederik
STREAM
Monsteret i badekarret - Frede og FrederikJürgen Banscherus
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Monsteret i badekarret - Frede og Frederik
Frede og Frederik - Min fars hemmelighed
STREAM
Frede og Frederik - Min fars hemmelighedJürgen Banscherus
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Frede og Frederik - Min fars hemmelighed
Frede og Frederik - Hovedgevinst for to
STREAM
Frede og Frederik - Hovedgevinst for toJürgen Banscherus
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Frede og Frederik - Hovedgevinst for to
Der unglaubliche Lauf der Fatima Brahimi
Der unglaubliche Lauf der Fatima BrahimiJürgen Banscherus
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Der unglaubliche Lauf der Fatima Brahimi

Mere om Jürgen Banscherus

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udvalg af bøger fra Jürgen Banscherus. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Banscherus.
Bøgerne fra Jürgen Banscherus udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Der unglaubliche Lauf der Fatima Brahimi" udgivet af SAGA Egmont - "I mørket er alle måner blå" udgivet af CDR - "Fodboldmysteriet" udgivet af CDR-Forlag - "Lyn og torden og mystiske personer" i serien "En sag for Kwiatkowski" udgivet af CDR - "Davids løfte" i serien "CDR" udgivet af CDR Forlag - "Marabuens støvle" i serien "En sag for Kwiatkowski" udgivet af CDR - "Frede og Frederik - Hovedgevinst for to" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Rejsen til Vildsvine-Planeten" i serien "Audioteket" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Frede og Frederik - Min fars hemmelighed" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Monsteret i badekarret - Frede og Frederik" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Milli & Magnus - den forsvundne baron" i serien "Milli & Magnus" udgivet af CDR - "Stor jagt på små fisk" i serien "En sag for Kwiatkowski" udgivet af CDR - "Detektiv-uheld og lange fingre" i serien "En sag for Kwiatkowski" udgivet af CDR - "Katana. De 9 tegns spor" i serien "Katana" udgivet af CDR-Forlag - "Katana. Det sorte lys" i serien "Katana 2" udgivet af CDR-Forlag - "Katana. Drengen fra Intetsteds" i serien "Katana 1" udgivet af CDR-Forlag - "Fodboldmysteriet" i serien "En sag for Kwiatkowski" udgivet af CDR - "Hævnen er sød som chokoladekage" i serien "En sag for Kwiatkowski" udgivet af CDR-Forlag - "Tyggegummibanden" i serien "En sag for Kwiatkowski" udgivet af CDR - "Mozzarellamysteriet" i serien "En sag for Kwiatkowski" udgivet af CDR - "Man kysser ikke detektiver" i serien "En sag for Kwiatkowski" udgivet af CDR - "I mørket er alle måner blå" i serien "En sag for Kwiatkowski" udgivet af CDR-Forlag - "Fotbollsmysteriet" i serien "Et fall för Kwiatkowski" udgivet af CDR - "Den Blå Karusellen" i serien "Et fall för Kwiatkowski" udgivet af CDR - "Stinkeren" i serien "En sag for Kwiatkowski" udgivet af CDR - "Det lyserøde skolespøgelse" i serien "En sag for Kwiatkowski" udgivet af CDR-Forlag - "Monster, måne og mølkugler" i serien "En sag for Kwiatkowski" udgivet af CDR - "Det store slangenummer" i serien "En sag for Kwiatkowski" udgivet af CDR - "Skorpionens guld" udgivet af CDR-Forlag - "De försvunna rullskridskorna" i serien "Et fall för Kwiatkowski." udgivet af CDR - "Dronningens smaragd" udgivet af CDR-Forlag - "Klamme fiduser og våde fødder" i serien "En sag for Kwiatkowski" udgivet af CDR-Forlag - "Mysteriet om de flyvende køer" i serien "En sag for Kwiatkowski" udgivet af CDR - "Klamme fiduser og våde fødder" i serien "En sag for Kwiatkowski" udgivet af CDR-Forlag - "Falske spil og hurtige mus" i serien "En sag for Kwiatkowski" udgivet af CDR - "Bombemysteriet" i serien "En sag for Kwiatkowski" udgivet af CDR - "Hunde, hatte og halunker" i serien "En sag for Kwiatkowski" udgivet af CDR - "Detektivernes duel" udgivet af CDR - "Den afrikanske maske" i serien "En sag for Kwiatkowski" udgivet af CDR - "Cirkus-mysteriet" i serien "En sag for Kwiatkowski" udgivet af CDR-Forlag
Og flere bøger fra Jürgen Banscherus som også tilbydes her hos Bog & idé.

Jürgen Banscherus' bøger

Her hos Bog & idé kan du finde mange bøger af Jürgen Banscherus. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Banscherus' bøger kommer i et udvalg af formater. Banscherus har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jürgen Banscherus' "Der unglaubliche Lauf der Fatima Brahimi"

Det er muligt at købe Jürgen Banscherus' "Der unglaubliche Lauf der Fatima Brahimi" som lydbog. Jürgen Banscherus' "Der unglaubliche Lauf der Fatima Brahimi" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på tysk og er udgivet af SAGA Egmont.

Jürgen Banscherus "I mørket er alle måner blå"

Dette er en også en skøn bog fra Banscherus, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er CDR, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jürgen Banscherus