Bog & idéKaj Halberg

Bøger skrevet af Kaj Halberg

3 produkter
3 produkter
Turen går til Nepal
Turen går til NepalSøren Lauridsen
219,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Nepal
Fanø
Fanø mosaikSøren Lauridsen & Kaj Halberg
239,95 DKK
Indbundet
(0)
Fanø mosaik
Fanø
Fanø mosaikSøren Lauridsen & Kaj Halberg
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Fanø mosaik

Mere om Kaj Halberg

Kaj Halberg har flere forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Halbergs bogudgivelser.
Bøgerne fra Kaj Halberg tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Vild natur i Danmark" udgivet af Gyldendal - "Turen går til Nepal" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Fanø Mosaik" udgivet af Mathilde/Coffeetablebooks - "Fanø Tysk udg." udgivet af Mathilde/Coffetablebooks - "Fanø mosaik" udgivet af Mathilde/Coffeetablebooks - "Fanø mosaik" udgivet af Mathilde/Coffeetablebooks - "Vorsø - et fristed for naturen" udgivet af Eigil Holm - "Turen går til Nepal" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Kaj Halbergs bøger

Kaj Halberg har otte bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Halbergs bøger kommer i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Halberg publiceret i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kaj Halbergs "Vild natur i Danmark"

Det er muligt at købe Kaj Halbergs "Vild natur i Danmark" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Kaj Halberg "Turen går til Nepal"

Hos Bog & idé er "Turen går til Nepal" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Turen går til Nepal" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af Halbergs serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Kaj Halberg