Bog & idéKalle Dixelius

Bøger skrevet af Kalle Dixelius

Læs mere om Kalle Dixelius
2 produkter
2 produkter
Den dag, hvor James McDougal forsvandt
TILBUD
STREAM
Den dag, hvor James McDougal forsvandtKalle Dixelius
95,96 DKK119,95 DKK
Lydbog
(5)
Den dag, hvor James McDougal forsvandt
Den dag, hvor James McDougal forsvandt
TILBUD
Den dag, hvor James McDougal forsvandtKalle Dixelius
111,96 DKK139,95 DKK
Hæftet
(5)
Den dag, hvor James McDougal forsvandt

Mere om Kalle Dixelius

Hvis du er på jagt efter en bog af Kalle Dixelius, tilbyder vi et bredt udvalg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Dixelius.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den dag, hvor James McDougal forsvandt" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Den dag, hvor James McDougal forsvandt" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof - "Den dag, hvor James McDougal forsvandt" udgivet af Rosenkilde & Bahnhof

Bøger af Kalle Dixelius

Du kan købe tre bøger af Kalle Dixelius her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Dixelius' bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Dixelius er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Rosenkilde & Bahnhof.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den dag, hvor James McDougal forsvandt" af Kalle Dixelius

Det er muligt at købe Kalle Dixelius' "Den dag, hvor James McDougal forsvandt" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Rosenkilde & Bahnhof.

"Den dag, hvor James McDougal forsvandt" af Kalle Dixelius

Hos Bog & idé er "Den dag, hvor James McDougal forsvandt" tilgængelig som e-bog. Hvis du køber "Den dag, hvor James McDougal forsvandt" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Rosenkilde & Bahnhof, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kalle Dixelius