Bog & idéKaren Egedal Andreasen

Bøger skrevet af Karen Egedal Andreasen

Læs mere om Karen Egedal Andreasen
4 produkter
4 produkter
At undersøge læring
BOEGERTILSTAERKPRIS
At undersøge læringKaren Egedal Andreasen
288,96 DKK
Paperback
(0)
At undersøge læring
FAQ om karakterer
BOEGERTILSTAERKPRIS
FAQ om karaktererKaren Egedal Andreasen
127,46 DKK
Hæftet
(2)
FAQ om karakterer
Pædagogisk sociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pædagogisk sociologiLeon Dalgas Jensen
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogisk sociologi
På diplom. At lære som voksen
BOEGERTILSTAERKPRIS
På diplom. At lære som voksenKarin Hartje Jakobsen
220,96 DKK
Hæftet
(0)
På diplom. At lære som voksen

Mere om Karen Egedal Andreasen

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Karen Egedal Andreasen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Andreasen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "FAQ om karakterer" udgivet af Gyldendal - "På diplom. At lære som voksen" udgivet af Gyldendal - "At undersøge læring" udgivet af Samfundslitteratur - "Pædagogisk sociologi" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Karen Egedal Andreasen

Karen Egedal Andreasen har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Andreasens bøger fås i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Andreasen udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"FAQ om karakterer" af Karen Egedal Andreasen

"FAQ om karakterer" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Karen Egedal Andreasen "På diplom. At lære som voksen"

"På diplom. At lære som voksen" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Egedal Andreasen