Bog & idéKaren Lisa Salamon

Bøger skrevet af Karen Lisa Salamon

Læs mere om Karen Lisa Salamon
2 produkter
2 produkter
Prekarisering uden grænser
Prekarisering uden grænserJulie Rahbæk Møller
249,95 DKK
Hæftet
(1)
Prekarisering uden grænser
Selvmål
SelvmålKaren Lisa Goldschmidt Salamon
49,95 DKK
e-bog
(0)
Selvmål

Mere om Karen Lisa Salamon

Der er forskellige bøger af Karen Lisa Salamon tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Salamons seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Prekarisering uden grænser" udgivet af U Press - "Selvmål" udgivet af Gyldendal - "Selvmål " i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal - "Universitetspædagogiske praksisser Virkelighedsnære opgaver" i serien "Kapitel 2 i Universitetspædagogiske prakisser" udgivet af Samfundslitteratur - "Selvmål" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendals bogklubber

Bøger skrevet af Karen Lisa Salamon

Karen Lisa Salamon har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Karen Lisa Salamon kommer i flere formater. Karen Lisa Salamon bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Prekarisering uden grænser" af Karen Lisa Salamon

"Prekarisering uden grænser" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er U Press, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Karen Lisa Salamon "Selvmål"

"Selvmål" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Lisa Salamon