Bog & idéKaren Slej

Bøger skrevet af Karen Slej

Læs mere om Karen Slej
2 produkter
2 produkter
Rom
RomSteen Bo Frandsen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Rom
Stockholm
BOEGERTILSTAERKPRIS
StockholmNis Bank-Mikkelsen
168,95 DKK
Hæftet
(3)
Stockholm

Mere om Karen Slej

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udvalg af bøger fra Karen Slej. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Slej.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Karen Slejs bøger kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Interface criticism" i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus University Press - "Stockholm" i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Rom " i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger skrevet af Karen Slej

Du kan købe tre bøger af Karen Slej her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Slej kommer blot som hæftet. Slejs bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Karen Slejs "Interface criticism"

"Interface criticism" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Vide verden". Det er Aarhus University Press, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

"Stockholm" af Karen Slej

Hos Bog & idé er "Stockholm" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Slejs serie "Vide verden". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Slej