Bog & idéKaren-Sophie Andersen

Bøger skrevet af Karen-Sophie Andersen

Læs mere om Karen-Sophie Andersen
5 produkter
5 produkter
En lang rejse, Rødt niveau
En lang rejseKaren-Sophie Andersen
69,95 DKK
EBOG
(0)
En lang rejse
Et kys til dig, Grønt niveau
Et kys til digKaren-Sophie Andersen
89,95 DKK
EBOG
(0)
Et kys til dig
Et kys til dig E-lydbog
STREAM
Et kys til dig E-lydbogKaren-Sophie Andersen
209,95 DKK
Lydbog
(0)
Et kys til dig E-lydbog
Ole er væk, Rødt niveau
Ole er vækKaren-Sophie Andersen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Ole er væk
Sikke en nat
Sikke en natKaren-Sophie Andersen
59,95 DKK
EBOG
(0)
Sikke en nat

Mere om Karen-Sophie Andersen

Karen-Sophie Andersen har mange bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "To guldfugle i trafiklyset" udgivet af Lohse - "Himlen er orangefarvet" udgivet af Lohse - "Ole er væk " i serien "Læseværkstedet¤Rød" udgivet af Special-pædagogisk forlag - "Et kys til dig" i serien "Læseværkstedet¤Grøn" udgivet af Special-pædagogisk forlag - "Sikke en nat" i serien "Læseværkstedet¤Rød" udgivet af Special-pædagogisk forlag - "Et kys til dig E-lydbog" udgivet af Special-pædagogisk forlag - "En lang rejse" i serien "Læseværkstedet¤Lilla" udgivet af Special-pædagogisk forlag - "En lang rejse cd/mp3" i serien "Læseværkstedet¤Lilla" udgivet af Alinea - "Et kys til dig, Grønt niveau" i serien "Læseværkstedet¤Grøn" udgivet af Special - "Et kys til dig" udgivet af Alinea - "Ole er væk, Rødt niveau" i serien "Læseværkstedet¤Rød" udgivet af Special - "En lang rejse, Rødt niveau" i serien "Læseværkstedet¤Lilla" udgivet af Special - "Sikke en nat!, Rødt niveau" i serien "Læseværkstedet¤Rød" udgivet af Special

Mere om Karen-Sophie Andersens bøger

Der er 13 tilgængelige bøger af Karen-Sophie Andersen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Karen-Sophie Andersen kan købes i forskellige formater. Andersen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Karen-Sophie Andersens "To guldfugle i trafiklyset"

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Andersen, kan du godt glæde dig. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lohse.

Karen-Sophie Andersen "Himlen er orangefarvet"

Endnu en af Karen-Sophie Andersen skønne bøger, som er værd at læse. Det er Lohse, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Karen-Sophie Andersen