Bog & idéKaren Tobiasen

Bøger skrevet af Karen Tobiasen

Læs mere om Karen Tobiasen
1 produkter
1 produkter
The Heart Revolution®
The Heart Revolution®Karen Tobiasen
119,95 DKK
EBOG
(0)
The Heart Revolution®

Mere om Karen Tobiasen

Der er flere bøger fra Karen Tobiasen online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Tobiasen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "The Heart Revolution®" udgivet af Nordic Press - "The Heart Revolution®" udgivet af Nordic Press

Mere om Karen Tobiasens bøger

Der er to tilgængelige bøger af Karen Tobiasen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Karen Tobiasen kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Tobiasen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Nordic Press.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"The Heart Revolution®" af Karen Tobiasen

Det er muligt at købe Karen Tobiasens "The Heart Revolution®" som ebog. "The Heart Revolution®" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Nordic Press.

Karen Tobiasen "The Heart Revolution®"

Hos Bog & idé er "The Heart Revolution®" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Nordic Press.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Tobiasen