Bog & idéKaren Trier

Bøger skrevet af Karen Trier

2 produkter
2 produkter
Kræftsygepleje
KræftsygeplejeKaren Trier
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Kræftsygepleje
Kræft - senfølger og rehabilitering
Kræft - senfølger og rehabiliteringKjeld Schmiegelow
367,96 DKK
Indbundet
(0)
Kræft - senfølger og rehabilitering

Mere om Karen Trier

Her hos Bog & idé har du et stort udvalg af bøger af Karen Trier. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Trier.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal - "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal - "Kræft - senfølger og rehabilitering" udgivet af Gyldendal

Bøger af Karen Trier

Der er tre tilgængelige bøger af Karen Trier hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Triers bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Trier er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Karen Triers "Kræftsygepleje"

"Kræftsygepleje" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Kræftsygepleje" af Karen Trier

"Kræftsygepleje" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Karen Trier