Bog & idéKarina Estrup Eriksen

Bøger skrevet af Karina Estrup Eriksen

Læs mere om Karina Estrup Eriksen
1 produkter
1 produkter
Tæt på pædagogik
Tæt på pædagogikChristina Haandbæk Schmidt
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Tæt på pædagogik

Mere om Karina Estrup Eriksen

Der er forskellige bøger skrevet af Karina Estrup Eriksen tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Eriksens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tæt på pædagogik" udgivet af Gyldendal - "Børn med særlige behov i SFO" i serien "SFO-pædagogik" udgivet af Dafolo

Mere om Karina Estrup Eriksens bøger

Karina Estrup Eriksen har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Karina Estrup Eriksen bøger i forskellige formater. Bøgerne af Eriksen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Karina Estrup Eriksens "Tæt på pædagogik"

"Tæt på pædagogik" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Børn med særlige behov i SFO" af Karina Estrup Eriksen

Hos Bog & idé er "Børn med særlige behov i SFO" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er en del af Eriksens serie "SFO-pædagogik". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo.
Detaljer
Fulde navn:
Karina Estrup Eriksen