Bog & idéKaris Rasmussen

Bøger skrevet af Karis Rasmussen

1 produkter
1 produkter
Gyldendals små opslagsbøger
Gyldendals små opslagsbøgerKaris Rasmussen
319,95 DKK
Indbundet
(0)
Gyldendals små opslagsbøger

Mere om Karis Rasmussen

Karis Rasmussen har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Gyldendals små opslagsbøger". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk. "Gyldendals små opslagsbøger" er desuden tilknyttet serien "Gyldendals små opslagsbøger".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Karis Rasmussens "Gyldendals små opslagsbøger"

"Gyldendals små opslagsbøger" findes på den digitale boghylde som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af serien "Gyldendals små opslagsbøger". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Dette er en også en fantastisk bog fra Rasmussen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Karis Rasmussen