Bog & idéKarne Klitgaard Povlsen

Bøger skrevet af Karne Klitgaard Povlsen

Læs mere om Karne Klitgaard Povlsen
1 produkter
1 produkter
Stockholm
BOEGERTILSTAERKPRIS
StockholmNis Bank-Mikkelsen
165,96 DKK
Hæftet
(3)
Stockholm

Mere om Karne Klitgaard Povlsen

Karne Klitgaard Povlsen har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Stockholm". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet den på dansk. "Stockholm" er desuden en del af serien "Vide verden".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Stockholm" af Karne Klitgaard Povlsen

"Stockholm" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Povlsens serie "Vide verden". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.

Endnu en af Karne Klitgaard Povlsen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Karne Klitgaard Povlsen