Bog & idéKasie West

Bøger skrevet af Kasie West

Læs mere om Kasie West
1 produkter
1 produkter
Skal - skal ikke
Skal - skal ikkeKasie West
99,95 DKK
e-bog
(2)
Skal - skal ikke

Mere om Kasie West

Der findes flere bøger fra Kasie West til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra West.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sonar: Skal - skal ikke" udgivet af Carlsen - "Skal - skal ikke" i serien "Sonar" udgivet af Carlsen

Mere om Kasie Wests bøger

Du kan bestille to bøger af Kasie West her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Kasie West bøger i flere formater. Bøgerne af West er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Carlsen.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kasie Wests "Sonar: Skal - skal ikke"

Det er muligt at købe Kasie Wests "Sonar: Skal - skal ikke" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Carlsen, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Skal - skal ikke" af Kasie West

Det er muligt at købe Kasie Wests "Skal - skal ikke" som e-bog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Skal - skal ikke" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i Wests serie "Sonar". Det er Carlsen, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kasie West