Bog & idéKaspar Munk

Bøger skrevet af Kaspar Munk

Læs mere om Kaspar Munk
1 produkter
1 produkter
Tid til dansk i overbygningen, I mørket, Elevbog/Web
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tid til dansk i overbygningen, I mørket, Elevbog/WebJudith Breuning
433,46 DKK
Hæftet
(0)
Tid til dansk i overbygningen, I mørket, Elevbog/Web

Mere om Kaspar Munk

Kaspar Munk har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "I mørket". Det er Alinea, der har udgivet den på dansk. "I mørket" er desuden tilknyttet serien "Tid til dansk i overbygningen".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"I mørket" af Kaspar Munk

Hos Bog & idé er "I mørket" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Tid til dansk i overbygningen". Det er Alinea, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Munk, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kaspar Munk