Bog & idéKasper Hoff

Bøger skrevet af Kasper Hoff

Læs mere om Kasper Hoff
2 produkter
2 produkter
Doktor Z 1. Elevatoren til jordens indre
STREAM
Doktor Z 1. Elevatoren til jordens indreKasper Hoff
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Doktor Z 1. Elevatoren til jordens indre
Doktor Z 2. Tidspillerne
STREAM
Doktor Z 2. TidspillerneKasper Hoff
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Doktor Z 2. Tidspillerne

Mere om Kasper Hoff

Der er mange bøger af Kasper Hoff tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Hoffs seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Doktor Z 1. Elevatoren til jordens indre" i serien "Doktor Z bøger" udgivet af Gyldendal Lyd - "Doktor Z 2. Tidspillerne" i serien "Doktor Z bøger" udgivet af Gyldendal Lyd

Kasper Hoffs bøger

Kasper Hoff har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Hoffs bøger kommer blot som lydbog. Hoffs bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af Gyldendal Lyd.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kasper Hoffs "Doktor Z 1. Elevatoren til jordens indre"

Hos Bog & idé er "Doktor Z 1. Elevatoren til jordens indre" tilgængelig som lydbog. Kasper Hoffs "Doktor Z 1. Elevatoren til jordens indre" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen er med i Hoffs serie "Doktor Z bøger". Det er Gyldendal Lyd, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Doktor Z 2. Tidspillerne" af Kasper Hoff

Det er muligt at købe Kasper Hoffs "Doktor Z 2. Tidspillerne" som lydbog. Det betyder, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Doktor Z 2. Tidspillerne" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er en del af Hoffs serie "Doktor Z bøger". Det er Gyldendal Lyd, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kasper Hoff