Bog & idéKasper Knudsen

Bøger skrevet af Kasper Knudsen

Læs mere om Kasper Knudsen
2 produkter
2 produkter
Tapas og småretter
Tapas og småretterKasper Knudsen
125,00 DKK
EBOG
Tapas og småretter
Tapas og småretter
Tapas og småretterKasper Knudsen
169,95 DKK
Paperback
Tapas og småretter

Mere om Kasper Knudsen

Hvis du mangler en bog skrevet af Kasper Knudsen, tilbyder vi et stort udbud til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Knudsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tapas og småretter" udgivet af Books on Demand - "Tapas og småretter" udgivet af Books on Demand

Mere om Kasper Knudsens bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Kasper Knudsen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Kasper Knudsen fås i flere formater. Bøgerne af Knudsen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Books on Demand.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kasper Knudsens "Tapas og småretter"

Hos Bog & idé er "Tapas og småretter" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Tapas og småretter" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.

Kasper Knudsen "Tapas og småretter"

Hos Bog & idé er "Tapas og småretter" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kasper Knudsen