Bog & idéKasper Kronenberg

Bøger skrevet af Kasper Kronenberg

Læs mere om Kasper Kronenberg
3 produkter
3 produkter
Gadedreng i jakkesæt
Gadedreng i jakkesætKasper Kronenberg
129,95 DKK
EBOG
(3)
Gadedreng i jakkesæt
Løvekongens storhed & fald
Løvekongens storhed & faldKasper Kronenberg
49,95 DKK
e-bog
Løvekongens storhed & fald
Gadedreng i jakkesæt
STREAM
Gadedreng i jakkesætKasper Kronenberg
129,95 DKK
Lydbog
(3)
Gadedreng i jakkesæt

Mere om Kasper Kronenberg

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Kasper Kronenberg. På listen nedenfor har du de nyeste af Kronenbergs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Løvekongens storhed og fald" udgivet af Gyldendal Business - "Løvekongens storhed & fald" udgivet af Gyldendal - "Gadedreng i jakkesæt" udgivet af JP/Politikens Forlag - "Gadedreng i jakkesæt" udgivet af Jyllands-Posten - "Gadedreng i jakkesæt" udgivet af Jyllands-Postens Forlag

Mere om Kasper Kronenbergs bøger

Der er fem tilgængelige bøger af Kasper Kronenberg hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Kronenbergs bøger fås i flere forskellige formater. Kronenbergs bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Løvekongens storhed og fald" af Kasper Kronenberg

"Løvekongens storhed og fald" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Business.

Kasper Kronenberg "Løvekongens storhed & fald"

Det er muligt at købe Kasper Kronenbergs "Løvekongens storhed & fald" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Løvekongens storhed & fald" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Kasper Kronenberg