Bog & idéKasper Lippert-Rasmussen

Bøger skrevet af Kasper Lippert-Rasmussen

Læs mere om Kasper Lippert-Rasmussen
5 produkter
5 produkter
Videnskabsteori
VidenskabsteoriSøren Flinch Midtgaard
509,95 DKK
Indbundet
(0)
Videnskabsteori
Det retfærdige samfund
Det retfærdige samfundKasper Lippert-Rasmussen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Det retfærdige samfund
Klassisk og moderne politisk teori
Klassisk og moderne politisk teoriPer Mouritsen
629,95 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne politisk teori
Politisk teori og filosofi
Politisk teori og filosofiSøren Flinch Midtgaard
449,95 DKK
Hæftet
(1)
Politisk teori og filosofi
Erik Rasmussen
Erik RasmussenKasper Lippert-Rasmussen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Erik Rasmussen

Mere om Kasper Lippert-Rasmussen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Kasper Lippert-Rasmussen. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Lippert-Rasmussen.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Kasper Lippert-Rasmussens bøger udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Politisk teori og filosofi" udgivet af Djøf Forlag - "Videnskabsteori" udgivet af HansReitzels - "Perspektiver på politik" udgivet af HansReitzels - "Videnskabsteori" udgivet af Hans Reitzel - "The posthuman condition" i serien "MatchPoints" udgivet af Aarhus University Press - "Bestsellers - Statskundskabens klassikere" i serien "Statskundskabens klassikere" udgivet af DJØF - "Videnskabsteori" udgivet af Gyldendal - "Erik Rasmussen" i serien "Statskundskabens klassikere" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Klassisk og moderne politisk teori" udgivet af Gyldendal - "Det retfærdige samfund" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Kasper Lippert-Rasmussen

Der er ti tilgængelige udgivelser af Kasper Lippert-Rasmussen hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Lippert-Rasmussens bøger fås i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Lippert-Rasmussen opdelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kasper Lippert-Rasmussens "Politisk teori og filosofi"

Hos Bog & idé er "Politisk teori og filosofi" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Djøf Forlag.

Kasper Lippert-Rasmussen "Videnskabsteori"

"Videnskabsteori" kan købes som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Kasper Lippert-Rasmussen