Bog & idéKatie Cotugno

Bøger skrevet af Katie Cotugno

Læs mere om Katie Cotugno
4 produkter
4 produkter
Kærlighed for fanden!
Kærlighed for fanden!Katie Cotugno
79,95 DKK
EBOG
(2)
Kærlighed for fanden!
99 dage
99 dageKatie Cotugno
99,95 DKK
EBOG
(6)
99 dage
Kærlighed for fanden!
STREAM
Kærlighed for fanden!Katie Cotugno
99,95 DKK
Lydbog
(2)
Kærlighed for fanden!
99 dage
STREAM
99 dageKatie Cotugno
99,95 DKK
Lydbog
(1)
99 dage

Mere om Katie Cotugno

Der er flere forskellige bøger skrevet af Katie Cotugno til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Cotugnos bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kærlighed for fanden!" i serien "Sonar" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kærlighed for fanden!" i serien "Sonar" udgivet af Carlsen - "99 dage " i serien "Sonar" udgivet af Carlsen - "99 dage" i serien "Sonar" udgivet af CARLSEN - "Kærlighed for fanden!" i serien "Sonar" udgivet af Carlsen

Katie Cotugnos bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Katie Cotugno hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Katie Cotugno kommer i flere formater. Bøgerne af Cotugno er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kærlighed for fanden!" af Katie Cotugno

Det er muligt at købe Katie Cotugnos "Kærlighed for fanden!" som lydbog. Med Katie Cotugnos "Kærlighed for fanden!" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er en del af serien "Sonar". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

"Kærlighed for fanden!" af Katie Cotugno

"Kærlighed for fanden!" kan købes som e-bog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Kærlighed for fanden!" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i Cotugnos serie "Sonar". Det er Carlsen, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Katie Cotugno