Bog & idéKatrine Buchhave Andersen

Bøger skrevet af Katrine Buchhave Andersen

Læs mere om Katrine Buchhave Andersen
1 produkter
1 produkter
Fjellerad
FjelleradKatrine Buchhave Andersen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Fjellerad

Mere om Katrine Buchhave Andersen

Katrine Buchhave Andersen har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Fjellerad". Den er publiceret af Lindhardt og Ringhof¤i samarbejde med Ud & Se på dansk. "Fjellerad" er desuden tilknyttet serien "Moderne hjemstavnsnoveller".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fjellerad" af Katrine Buchhave Andersen

Hos Bog & idé er "Fjellerad" tilgængelig som e-bog. Med "Fjellerad" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "Moderne hjemstavnsnoveller". Det er Lindhardt og Ringhof¤i samarbejde med Ud & Se, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Katrine Buchhave Andersen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Katrine Buchhave Andersen