Bog & idéKatrine Klim Jacobsen

Bøger skrevet af Katrine Klim Jacobsen

Læs mere om Katrine Klim Jacobsen
2 produkter
2 produkter
Fandango 1. Bogstavlydbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fandango 1. BogstavlydbogKatrine Klim Jacobsen
101,96 DKK
Hæftet
(0)
Fandango 1. Bogstavlydbog
Fandango 1. Vejledning til Bogstavlydbog
Fandango 1. Vejledning til BogstavlydbogKatrine Klim Jacobsen
839,95 DKK
Hæftet
(0)
Fandango 1. Vejledning til Bogstavlydbog

Mere om Katrine Klim Jacobsen

Der findes mange bøger fra Katrine Klim Jacobsen tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Jacobsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fandango 1. Vejledning til Bogstavlydbog" i serien "Fandango 1. klasse" udgivet af Gyldendal - "Fandango 1. Bogstavlydbog" i serien "Fandango 1. klasse" udgivet af Gyldendal - "Fandango Mini. Vejledning til Bogstavlydbog " i serien "Fandango Mini" udgivet af Gyldendal - "Fandango Mini. Bogstavlydbog" i serien "Fandango Mini" udgivet af Gyldendal

Katrine Klim Jacobsens bøger

Du kan bestille fire bøger af Katrine Klim Jacobsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Jacobsens bøger fås bare som hæftet. Jacobsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Katrine Klim Jacobsens "Fandango 1. Vejledning til Bogstavlydbog"

Det er muligt at købe Katrine Klim Jacobsens "Fandango 1. Vejledning til Bogstavlydbog" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Jacobsens serie "Fandango 1. klasse". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Katrine Klim Jacobsen "Fandango 1. Bogstavlydbog"

Det er muligt at købe Katrine Klim Jacobsens "Fandango 1. Bogstavlydbog" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Fandango 1. klasse". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Katrine Klim Jacobsen