Bog & idéKatti Hoflin

Bøger skrevet af Katti Hoflin

Læs mere om Katti Hoflin
1 produkter
1 produkter
Stockholm
StockholmNis Bank-Mikkelsen
199,95 DKK
Hæftet
(3)
Stockholm

Mere om Katti Hoflin

Her hos Bog & idé har du et stort udbud af bøger af Katti Hoflin. På listen nedenfor ser du Hoflins seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Her er Madsen" udgivet af Sesam - "Stockholm" i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger af Katti Hoflin

Katti Hoflin har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Hoflins bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Hoflin er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Her er Madsen" af Katti Hoflin

"Her er Madsen" er til salg som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Sesam.

Katti Hoflin "Stockholm"

"Stockholm" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Hoflins serie "Vide verden". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Katti Hoflin