Bog & idéKen Heap

Bøger skrevet af Ken Heap

Læs mere om Ken Heap
2 produkter
2 produkter
Skjulte ressourcer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skjulte ressourcerSusanne Bang
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Skjulte ressourcer
Gruppemetode inden for social- og sundhedsområdet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gruppemetode inden for social- og sundhedsområdetKen Heap
350,96 DKK
Hæftet
(0)
Gruppemetode inden for social- og sundhedsområdet

Mere om Ken Heap

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Ken Heap. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Heaps bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Samtaler med ældre " udgivet af Socialpolitisk Forlag - "Gruppemetode inden for social- og sundhedsområdet" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Skjulte ressourcer " i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Gerontologi" udgivet af Munksgaard

Ken Heaps bøger

Ken Heap har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun købe Heaps bøger som hæftet. Ken Heap bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Samtaler med ældre " af Ken Heap

Det er muligt at købe Ken Heaps "Samtaler med ældre " som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Socialpolitisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Ken Heap "Gruppemetode inden for social- og sundhedsområdet"

Hos Bog & idé er "Gruppemetode inden for social- og sundhedsområdet" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Socialpædagogisk Bibliotek". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ken Heap