Bog & idéKenneth Bernholm

Bøger skrevet af Kenneth Bernholm

Læs mere om Kenneth Bernholm
2 produkter
2 produkter
Guide til gratis PC-spil
Guide til gratis PC-spil Kenneth Bernholm
39,95 DKK
EBOG
(0)
Guide til gratis PC-spil
Alt godt fra nettet
Alt godt fra nettetKenneth Bernholm
29,95 DKK
EBOG
(0)
Alt godt fra nettet

Mere om Kenneth Bernholm

Kenneth Bernholm har flere bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Bernholm.
Bøgerne fra Kenneth Bernholm kan skaffes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Guide til gratis PC-spil" udgivet af Globe - "Fri Software til Windows" udgivet af Globe - "Sikker på NETTET" udgivet af Globe - "Alt godt fra Nettet" udgivet af Globe - "Alt godt fra nettet" udgivet af Forlaget Globe - "Guide til gratis PC-spil " udgivet af Forlaget Globe - "Red Hat Linux 6.0 i virksomheden" udgivet af Forlaget Globe - "Skygger" i serien "Mørket" udgivet af 2 Feet Entertainment

Bøger skrevet af Kenneth Bernholm

Du kan finde otte bøger af Kenneth Bernholm her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Kenneth Bernholm fås i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Bernholm inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kenneth Bernholms "Guide til gratis PC-spil"

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Bernholm, kan du godt glæde dig. Det er Globe, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Fri Software til Windows" af Kenneth Bernholm

Dette er en også en fantastisk bog fra Bernholm, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Globe, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kenneth Bernholm