Bog & idéKennon Sheldon

Bøger skrevet af Kennon Sheldon

Læs mere om Kennon Sheldon
2 produkter
2 produkter
Motivation
BOEGERTILSTAERKPRIS
MotivationKennon Sheldon
225,95 DKK
Paperback
Motivation
Motivation
MotivationKennon Sheldon
159,95 DKK
EBOG
Motivation

Mere om Kennon Sheldon

Der er mange bøger skrevet af Kennon Sheldon på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Sheldon.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Motivation" i serien "At lykkes" udgivet af MindSpace - "Motivation" i serien "At lykkes" udgivet af Mindspace

Mere om Kennon Sheldons bøger

Kennon Sheldon har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan finde Kennon Sheldon bøger i flere formater. Sheldons bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne udgivet af MindSpace.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kennon Sheldons "Motivation"

Det er muligt at købe Kennon Sheldons "Motivation" som e-bog. Med "Motivation" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Sheldons serie "At lykkes". Det er MindSpace, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Motivation" af Kennon Sheldon

Det er muligt at købe Kennon Sheldons "Motivation" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i Sheldons serie "At lykkes". Det er Mindspace, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kennon Sheldon