Bog & idéKevin Maurer

Bøger skrevet af Kevin Maurer

Læs mere om Kevin Maurer
3 produkter
3 produkter
Navy seal
Navy SealMark Owen
169,95 DKK
EBOG
(1)
Navy Seal
En svær dag
En svær dagMark Owen
49,95 DKK
EBOG
(4)
En svær dag
En svær dag
STREAM
En svær dagMark Owen
129,95 DKK
Lydbog
(4)
En svær dag

Mere om Kevin Maurer

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Kevin Maurer. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Maurer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En svær dag" udgivet af People's - "Navy Seal" udgivet af People'sPress - "En svær dag" udgivet af People'sPress - "En svær dag - Den sande historie om Bin Laden-missionen fortalt af en Navy Seal, der var med." udgivet af Lindhardt og Ringhof - "NAVY SEAL - hvad jeg har lært af ET LIV I KRIG" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "En svær dag PRICE" udgivet af People’sPress - "En svær dag" udgivet af People'sPress - "Navy seal" udgivet af People’sPress

Bøger skrevet af Kevin Maurer

Der er otte tilgængelige bøger af Kevin Maurer hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Kevin Maurer kan købes i flere forskellige formater. Maurers bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kevin Maurers "En svær dag"

"En svær dag" findes på den digitale boghylde som lydbog. Kevin Maurers "En svær dag" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Det er People's, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Navy Seal" af Kevin Maurer

Det er muligt at købe Kevin Maurers "Navy Seal" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Navy Seal" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Det er People'sPress, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kevin Maurer