Bog & idéKim Hyttel

Bøger skrevet af Kim Hyttel

Læs mere om Kim Hyttel
3 produkter
3 produkter
Erindringer om Larsen og Clausen - Ronkedorer i Rockland
STREAM
Erindringer om Larsen og Clausen - Ronkedorer i RocklandKim Hyttel
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Erindringer om Larsen og Clausen - Ronkedorer i Rockland
Erindringer om Larsen & Clausen og andre ronkedorer i rockland
Larsen og ClausenMichael Frank Møller
169,95 DKK
EBOG
(0)
Larsen og Clausen
Smagen af himmel
Smagen af himmelKim Hyttel
299,95 DKK
Paperback
(0)
Smagen af himmel

Mere om Kim Hyttel

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Kim Hyttel. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Hyttel.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Smagen af himmel" udgivet af DreamLitt - "Smagen af himmel" udgivet af DreamLitt - "Larsen og Clausen" udgivet af Bogkompagniet - "Erindringer om Larsen og Clausen - Ronkedorer i Rockland" udgivet af Audioteket

Bøger skrevet af Kim Hyttel

Der er fire tilgængelige bøger af Kim Hyttel hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Hyttels bøger fås i forskellige formater. Hyttels bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kim Hyttels "Smagen af himmel"

Hos Bog & idé er "Smagen af himmel" tilgængelig som ebog. "Smagen af himmel" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er DreamLitt, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Kim Hyttel "Smagen af himmel"

"Smagen af himmel" er tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af DreamLitt.
Detaljer
Fulde navn:
Kim Hyttel