Bog & idéKim Knirkholt Jensen

Bøger skrevet af Kim Knirkholt Jensen

Læs mere om Kim Knirkholt Jensen
2 produkter
2 produkter
Sportsskader
BOEGERTILSTAERKPRIS
SportsskaderFinn Johannsen
396,95 DKK
Indbundet
Sportsskader
Kognitiv psykologi i teori og praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kognitiv psykologi i teori og praksisKim Knirkholt Jensen
171,95 DKK
Paperback
Kognitiv psykologi i teori og praksis

Mere om Kim Knirkholt Jensen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Kim Knirkholt Jensen. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Knirkholt Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sportsskader" udgivet af Gyldendal - "Kognitiv psykologi i teori og praksis" udgivet af Forlaget Metropol

Bøger skrevet af Kim Knirkholt Jensen

Kim Knirkholt Jensen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Kim Knirkholt Jensen fås i udvalgte formater. Bøgerne af Knirkholt Jensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kim Knirkholt Jensens "Sportsskader"

Hos Bog & idé er "Sportsskader" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Kognitiv psykologi i teori og praksis" af Kim Knirkholt Jensen

Det er muligt at købe Kim Knirkholt Jensens "Kognitiv psykologi i teori og praksis" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Metropol.
Detaljer
Fulde navn:
Kim Knirkholt Jensen