Bog & idéKim Schou

Bøger skrevet af Kim Schou

Læs mere om Kim Schou
5 produkter
5 produkter
Fra Moses til Superman
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fra Moses til SupermanKim Schou
128,95 DKK
Indbundet
(1)
Fra Moses til Superman
Kinas kristne revolution
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kinas kristne revolutionKim Schou
128,95 DKK
Hæftet
(0)
Kinas kristne revolution
Pyt
PytMorten Voigt
49,95 DKK
Indbundet
(3)
Pyt
Fra Moses til Superman – Superheltens religiøse rødder
Fra Moses til Superman – Superheltens religiøse rødderKim Schou
129,95 DKK
EBOG
(1)
Fra Moses til Superman – Superheltens religiøse rødder
Fra Moses til Superman
STREAM
Fra Moses til SupermanKim Schou
129,95 DKK
Lydbog
(1)
Fra Moses til Superman

Mere om Kim Schou

Der findes flere forskellige bøger af Kim Schou til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Schous bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fra Moses til Superman" udgivet af Lytteratur - "Fra Moses til Superman – Superheltens religiøse rødder" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Fra Moses til Superman" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Pyt" udgivet af Fahrenheit - "Kinas kristne revolution" udgivet af Udfordringen

Bøger af Kim Schou

Du kan købe fem bøger af Kim Schou her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Kim Schou kan købes i flere formater. Schous bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fra Moses til Superman" af Kim Schou

Det er muligt at købe Kim Schous "Fra Moses til Superman" som lydbog. Kim Schous "Fra Moses til Superman" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lytteratur.

Kim Schou "Fra Moses til Superman – Superheltens religiøse rødder"

Hos Bog & idé er "Fra Moses til Superman – Superheltens religiøse rødder" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Fra Moses til Superman – Superheltens religiøse rødder" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Det er Forlaget Mellemgaard, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kim Schou