Bog & idéKim Wiesener

Bøger skrevet af Kim Wiesener

1 produkter
1 produkter
Turen går til England & Wales
Turen går til England & WalesKristoffer Flakstad
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til England & Wales

Mere om Kim Wiesener

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Kim Wiesener. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Wieseners bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til England & Wales" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til England og Wales" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til England & Wales" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til England & Wales" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til England og Wales" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Kim Wieseners bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Kim Wiesener hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan købe Kim Wiesener bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Wiesener er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Politikens Forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kim Wieseners "Turen går til England & Wales"

Hos Bog & idé er "Turen går til England & Wales" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Turen går til England & Wales" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til". Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Kim Wiesener "Turen går til England og Wales"

"Turen går til England og Wales" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Kim Wiesener