Bog & idéKira Gembri

Bøger skrevet af Kira Gembri

Læs mere om Kira Gembri
2 produkter
2 produkter
Wenn du dich traust
Wenn du dich traustKira Gembri
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Wenn du dich traust
Wovon du träumst
Wovon du träumstKira Gembri
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Wovon du träumst

Mere om Kira Gembri

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udbud af bøger af Kira Gembri. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Gembris seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Wenn du dich traust" udgivet af SAGA Egmont - "Wir beide in Schwarz-Weiß" udgivet af SAGA Egmont - "Wovon du träumst" udgivet af SAGA Egmont

Bøger af Kira Gembri

Du kan bestille tre bøger af Kira Gembri her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde Gembris bøger som lydbog. Gembris bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af SAGA Egmont.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kira Gembris "Wenn du dich traust"

"Wenn du dich traust" er tilgængelig online som lydbog. Kira Gembris "Wenn du dich traust" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på tysk.

"Wir beide in Schwarz-Weiß" af Kira Gembri

"Wir beide in Schwarz-Weiß" findes på den digitale boghylde som lydbog. Det vil sige, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Wir beide in Schwarz-Weiß" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på tysk og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Kira Gembri