Bog & idéKirsten Myers

Bøger skrevet af Kirsten Myers

2 produkter
2 produkter
Sommerbarn
STREAM
SommerbarnKirsten Myers
79,95 DKK
Lydbog
(6)
Sommerbarn
Sommerbarn
SommerbarnKirsten Myers
49,95 DKK
e-bog
(6)
Sommerbarn

Mere om Kirsten Myers

Her hos Bog & idé har du et stort sortiment af bøger skrevet af Kirsten Myers. På listen nedenfor finder du Myers' nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sommerbarn" udgivet af Gyldendal - "Sommerbarn" udgivet af Gyldendal - "Sommerbarn" udgivet af Gyldendals Bogklub - "Sommerbarn" udgivet af Gyldendal

Mere om Kirsten Myers' bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Kirsten Myers hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Myers' bøger fås i udvalgte formater. Myers' bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kirsten Myers' "Sommerbarn"

Hos Bog & idé er "Sommerbarn" tilgængelig som e-bog. Med "Sommerbarn" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Sommerbarn" af Kirsten Myers

"Sommerbarn" er tilgængelig som lydbog. Når du køber "Sommerbarn" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Myers