Bog & idéKirsten Rosholm

Bøger skrevet af Kirsten Rosholm

Læs mere om Kirsten Rosholm
1 produkter
1 produkter
Elevens læring og udvikling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Elevens læring og udviklingVibeke Petersen
237,96 DKK
Bog
(0)
Elevens læring og udvikling

Mere om Kirsten Rosholm

Der findes flere forskellige bøger fra Kirsten Rosholm online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Rosholm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Elevens læring og udvikling" udgivet af Gyldendal - "Elevens læring og udvikling" i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal

Kirsten Rosholms bøger

Kirsten Rosholm har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Rosholms bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Rosholm er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Elevens læring og udvikling" af Kirsten Rosholm

Hos Bog & idé er "Elevens læring og udvikling" tilgængelig som bog. Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Kirsten Rosholm. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Kirsten Rosholm "Elevens læring og udvikling"

Hos Bog & idé er "Elevens læring og udvikling" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Gyldendals Lærerbibliotek". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kirsten Rosholm