Bog & idéKirstine Helboe Johansen

Bøger skrevet af Kirstine Helboe Johansen

Læs mere om Kirstine Helboe Johansen
1 produkter
1 produkter
En gudstjeneste - mange perspektiver
En gudstjeneste - mange perspektiverKirstine Helboe Johansen
119,95 DKK
EBOG
(1)
En gudstjeneste - mange perspektiver

Mere om Kirstine Helboe Johansen

Kirstine Helboe Johansen har mange bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Johansens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En gudstjeneste - mange perspektiver" udgivet af Eksistensen - "En gudstjeneste - mange perspektiver" i serien "En e-bog fra Anis" udgivet af Forlaget Anis - "En gudstjeneste - mange perspektiver" udgivet af Anis

Bøger af Kirstine Helboe Johansen

Der er tre tilgængelige udgivelser af Kirstine Helboe Johansen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Johansens bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Johansen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"En gudstjeneste - mange perspektiver" af Kirstine Helboe Johansen

Det er muligt at købe Kirstine Helboe Johansens "En gudstjeneste - mange perspektiver" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Eksistensen.

Kirstine Helboe Johansen "En gudstjeneste - mange perspektiver"

Hos Bog & idé er "En gudstjeneste - mange perspektiver" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "En gudstjeneste - mange perspektiver" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af Johansens serie "En e-bog fra Anis". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Anis.
Detaljer
Fulde navn:
Kirstine Helboe Johansen