Bog & idéKirtsen Loft Bergstrand

Bøger skrevet af Kirtsen Loft Bergstrand

Læs mere om Kirtsen Loft Bergstrand
1 produkter
1 produkter
KAJ testen. Spontanbenævnt fonologisk test til vurdering af førskolebørns udtale
KAJ testen. Spontanbenævnt fonologisk test til vurdering af førskolebørns udtaleAnne-Grethe Dahms
1019,95 DKK
(0)
KAJ testen. Spontanbenævnt fonologisk test til vurdering af førskolebørns udtale

Mere om Kirtsen Loft Bergstrand

Der er kun én bog af Kirtsen Loft Bergstrand tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "KAJ testen. Spontanbenævnt fonologisk test til vurdering af førskolebørns udtale". Det er Akademisk Forlag, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kirtsen Loft Bergstrands "KAJ testen. Spontanbenævnt fonologisk test til vurdering af førskolebørns udtale"

"KAJ testen. Spontanbenævnt fonologisk test til vurdering af førskolebørns udtale" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.

Dette er en også en skøn bog fra Bergstrand, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Kirtsen Loft Bergstrand