Bog & idéKjartan Simonsen

Bøger skrevet af Kjartan Simonsen

Læs mere om Kjartan Simonsen
2 produkter
2 produkter
Danske regenter og deres tid
STREAM
Danske regenter og deres tidKjartan Simonsen
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Danske regenter og deres tid
Danske regenter og deres tid
Danske regenter og deres tidKjartan Simonsen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Danske regenter og deres tid

Mere om Kjartan Simonsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Kjartan Simonsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Simonsens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Danmarks historie - Fra flint til computer, arbejdshæfte" udgivet af Huset LM - "Danmarks historie - Fra flint til computer, grundbog" udgivet af Huset LM - "Canada og Alaska - studiebog " i serien "Canada - og Alaska¤Alfa-bog" udgivet af Munksgaard - "Temabog" i serien "Munksgaards historiesystem" udgivet af Munksgaard - "Danske regenter og deres tid" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Danske regenter og deres tid" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Samfund og fremtid 2 " udgivet af Munksgaard - "Facitliste til Arbejdshæfte til Temabog A : historie i 3. klasse, Arbejdshæfte til Temabog B : historie i 4. klasse, Arbejdshæfte til Temabog C : historie i 5. klasse " i serien "Munksgaards historiesystem" udgivet af Alinea - "Temabog B " i serien "Munksgaards historiesystem" udgivet af Munksgaard - "Temabog C " i serien "Munksgaards historiesystem" udgivet af Munksgaard - "Temabog Temaer og emner med hovedvægt på vor tid" udgivet af Alinea

Bøger skrevet af Kjartan Simonsen

Du kan købe 11 bøger af Kjartan Simonsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Kjartan Simonsen kommer i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Simonsen skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Danmarks historie - Fra flint til computer, arbejdshæfte" af Kjartan Simonsen

Hos Bog & idé er "Danmarks historie - Fra flint til computer, arbejdshæfte" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Huset LM.

Kjartan Simonsen "Danmarks historie - Fra flint til computer, grundbog"

Hos Bog & idé er "Danmarks historie - Fra flint til computer, grundbog" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Huset LM, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kjartan Simonsen