Bog & idéKlas Corbelius

Bøger skrevet af Klas Corbelius

Læs mere om Klas Corbelius
3 produkter
3 produkter
Döden på Lindsön
Döden på LindsönKlas Corbelius
39,95 DKK
EBOG
(0)
Döden på Lindsön
Döden på Lindsön
Döden på LindsönKlas Corbelius
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Döden på Lindsön
Fredsdrottningen
FredsdrottningenKlas Corbelius
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Fredsdrottningen

Mere om Klas Corbelius

Klas Corbelius har forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Corbelius.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig swe.
- "Döden på Lindsön" i serien "Juliana Johansson" udgivet af SAGA Egmont - "Döden på Lindsön" i serien "Juliana Johansson" udgivet af SAGA Egmont - "Fredsdrottningen " i serien "Juliana Johansson" udgivet af SAGA Egmont

Bøger af Klas Corbelius

Der er tre tilgængelige bøger af Klas Corbelius hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Corbelius' bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Corbelius er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: SAGA Egmont.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Döden på Lindsön" af Klas Corbelius

Hos Bog & idé er "Döden på Lindsön" tilgængelig som ebog. "Döden på Lindsön" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "Juliana Johansson". Bogen kan købes online hos Bog & idé på swe og er publiceret af SAGA Egmont.

"Döden på Lindsön" af Klas Corbelius

Hos Bog & idé er "Döden på Lindsön" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Döden på Lindsön" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er med i Corbelius' serie "Juliana Johansson". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på swe.
Detaljer
Fulde navn:
Klas Corbelius