Bog & idéKlaus Fink

Bøger skrevet af Klaus Fink

Læs mere om Klaus Fink
2 produkter
2 produkter
Matematiske kompetencer i anvendelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Matematiske kompetencer i anvendelseMikael Skpnstrøm
424,96 DKK
Hardback
(1)
Matematiske kompetencer i anvendelse
Hungry Higgs - Hæfte
Hungry Higgs - HæfteVolker Bertold
79,95 DKK
Hæftet
(0)
Hungry Higgs - Hæfte

Mere om Klaus Fink

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Klaus Fink. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Fink.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Matematiske kompetencer i anvendelse" udgivet af Forlaget MATEMATIK - "Hungry Higgs - Hæfte" udgivet af Forlaget MATEMATIK - "Faglig læsning for matematiklæreren" udgivet af Gyldendal - "De bedste øveoplæg" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Klaus Fink

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Klaus Fink hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Klaus Fink bøger i forskellige formater. Finks bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Matematiske kompetencer i anvendelse" af Klaus Fink

Hos Bog & idé er "Matematiske kompetencer i anvendelse" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Forlaget MATEMATIK, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Hungry Higgs - Hæfte" af Klaus Fink

"Hungry Higgs - Hæfte" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget MATEMATIK.
Detaljer
Fulde navn:
Klaus Fink