Bog & idéKnud Yderstræde

Bøger skrevet af Knud Yderstræde

2 produkter
2 produkter
Sår
SårLis Balleby
489,95 DKK
Hæftet
(0)
Sår
Sår
SårLis Balleby
391,96 DKK
Hæftet
(0)
Sår

Mere om Knud Yderstræde

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Knud Yderstræde. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Yderstræde.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sår" udgivet af Gyldendal - "Sår" udgivet af Gyldendal

Bøger af Knud Yderstræde

Knud Yderstræde har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Yderstrædes bøger fås kun som hæftet. Bøgerne af Yderstræde er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Knud Yderstrædes "Sår"

Hos Bog & idé er "Sår" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Knud Yderstræde "Sår"

"Sår" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Knud Yderstræde