Bog & idéKristian Bernt Karlsson

Bøger skrevet af Kristian Bernt Karlsson

Læs mere om Kristian Bernt Karlsson
1 produkter
1 produkter
Survey
SurveyClaus D. Hansen
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Survey

Mere om Kristian Bernt Karlsson

Du kan kun købe en enkelt bog af Kristian Bernt Karlsson her hos Bog & idé. Det er "Survey". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk. "Survey" er desuden tilknyttet serien "Samfundsvidenskabernes metoder".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Survey" af Kristian Bernt Karlsson

Hos Bog & idé er "Survey" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Samfundsvidenskabernes metoder". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Dette er en også en fantastisk bog fra Karlsson, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kristian Bernt Karlsson