Bog & idéKristian Brårud Larsen

Bøger skrevet af Kristian Brårud Larsen

Læs mere om Kristian Brårud Larsen
3 produkter
3 produkter
Den 9. kreds - Politiet indefra
STREAM
Den 9. kreds - Politiet indefraKristian Brårud Larsen
89,95 DKK
Lydbog
(14)
Den 9. kreds - Politiet indefra
Kong Kristian
Kong KristianKaare Hanghøj Johansen
299,95 DKK
Hæftet
(7)
Kong Kristian
Den 9. kreds - Politiet indefra
Den 9. kreds - Politiet indefraKristian Brårud Larsen
169,95 DKK
EBOG
(4)
Den 9. kreds - Politiet indefra

Mere om Kristian Brårud Larsen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Kristian Brårud Larsen. På listen nedenfor ser du de seneste af Brårud Larsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kong Kristian" udgivet af People'sPress - "Den 9. kreds - Politiet indefra" udgivet af People'sPress - "Aftalen i kælderen" udgivet af Zetland - "I det røde felt" udgivet af Zetland - "Den 9. kreds - Politiet indefra" udgivet af People'sPress - "Den 9. kreds - Politiet indefra" udgivet af People'sPress

Kristian Brårud Larsens bøger

Der er seks tilgængelige bøger af Kristian Brårud Larsen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan finde Kristian Brårud Larsen bøger i forskellige formater. Bøgerne af Brårud Larsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kristian Brårud Larsens "Kong Kristian"

Det er muligt at købe Kristian Brårud Larsens "Kong Kristian" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er People'sPress, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Kristian Brårud Larsen "Den 9. kreds - Politiet indefra"

"Den 9. kreds - Politiet indefra" er til salg som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Den 9. kreds - Politiet indefra" på din enhed og begynde at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People'sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Kristian Brårud Larsen