Bog & idéKristian Buhl Thomsen

Bøger skrevet af Kristian Buhl Thomsen

Læs mere om Kristian Buhl Thomsen
2 produkter
2 produkter
Havnebilleder
BOEGERTILSTAERKPRIS
HavnebillederKristian Buhl Thomsen
237,96 DKK
Hardback
(0)
Havnebilleder
Mal Aarhus
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mal AarhusKristian Buhl Thomsen
169,96 DKK
Hæftet
(0)
Mal Aarhus

Mere om Kristian Buhl Thomsen

Kristian Buhl Thomsen har forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Thomsens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mal Aarhus" i serien "Malebøger og aktivitetsbøger" udgivet af detegn - "Havnebilleder" udgivet af Turbine - "Industriminder i det gamle Århus " i serien "Skrifter om dansk byhistorie" udgivet af Århus Byhistorisk Fond

Bøger skrevet af Kristian Buhl Thomsen

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Kristian Buhl Thomsen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Kristian Buhl Thomsen fås i forskellige formater. Kristian Buhl Thomsen bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kristian Buhl Thomsens "Mal Aarhus"

"Mal Aarhus" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Thomsens serie "Malebøger og aktivitetsbøger". Det er detegn, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Havnebilleder" af Kristian Buhl Thomsen

Det er muligt at købe Kristian Buhl Thomsens "Havnebilleder" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kristian Buhl Thomsen