Bog & idéKristian Hansen

Bøger skrevet af Kristian Hansen

Læs mere om Kristian Hansen
5 produkter
5 produkter
Foredragsguiden
ForedragsguidenKristian Hansen
29,95 DKK
EBOG
(0)
Foredragsguiden
Spionfabrikken - Danmarks hemmelige overvågningsindustri
SpionfabrikkenKristian Hansen
29,95 DKK
EBOG
(0)
Spionfabrikken
Fupfabrikken
FupfabrikkenKristian Hansen
29,95 DKK
EBOG
(0)
Fupfabrikken
Fupfabrikken - i hælene på Stein Bagger og bedragere på første klasse
Fupfabrikken Kristian Hansen
29,95 DKK
EBOG
(0)
Fupfabrikken
En svindlers storhed og fald
En svindlers storhed og faldKristian Hansen
29,95 DKK
EBOG
(0)
En svindlers storhed og fald

Mere om Kristian Hansen

Kristian Hansen har forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Javascript-programmering" udgivet af Nyt teknisk forlag - "Active server pages" udgivet af Ingeniøren-bøger - "Xhtml - bogen" udgivet af Ingeniøren-Bøger - "Avanceret Java- programmering" udgivet af Teknisk Forlag - "Kongernes teater under renæssancen og barokken" udgivet af Teatermuseet i Hofteatret - "Foredragsguiden - Analyse af 1.500 foredrag" udgivet af Saxo Publish - "Spionfabrikken - Danmarks hemmelige overvågningsindustri" udgivet af Saxo Publish - "Foredragsguiden" udgivet af Hansen Media - "Javascript programmering" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "En svindlers storhed og fald" udgivet af Turbine - "Spionfabrikken" udgivet af Hansen Media - "Fupfabrikken" udgivet af Myll - "Fupfabrikken - i hælene på Stein Bagger og bedragere på første klasse" udgivet af Hansen Media - "Fupfabrikken" udgivet af Myll - "En svindlers storhed og fald" udgivet af Turbine

Mere om Kristian Hansens bøger

Der er 15 tilgængelige udgivelser af Kristian Hansen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Kristian Hansen bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Hansen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Javascript-programmering" af Kristian Hansen

Det er muligt at købe Kristian Hansens "Javascript-programmering" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Nyt teknisk forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Active server pages" af Kristian Hansen

Hos Bog & idé er "Active server pages" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Ingeniøren-bøger, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kristian Hansen