Bog & idéKristian Husted

Bøger skrevet af Kristian Husted

Læs mere om Kristian Husted
4 produkter
4 produkter
Den endegyldige afskaffelse af guds dom
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den endegyldige afskaffelse af guds domAntonin Artaud
108,95 DKK
Hæftet
(2)
Den endegyldige afskaffelse af guds dom
Vahid
VahidKristian Husted
1619,95 DKK
Hæftet
(6)
Vahid
Vahid
STREAM
VahidKristian Husted
139,95 DKK
Lydbog
(6)
Vahid
Vahid
VahidKristian Husted
139,95 DKK
EBOG
(6)
Vahid

Mere om Kristian Husted

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udvalg af bøger fra Kristian Husted. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Husted.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vahid" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "I flygtningens spor - Forfatterinterview med Kristian Husted" i serien "Forfatterinterviews" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Vahid " i serien "Magnumbøger" udgivet af Saga - "Vahid" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Vahid" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Vahid" udgivet af Lindhardt & Ringhof

Bøger skrevet af Kristian Husted

Du kan bestille seks bøger af Kristian Husted her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan købe Kristian Husted bøger i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Husted publiceret i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kristian Husteds "Vahid"

Hos Bog & idé er "Vahid" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"I flygtningens spor - Forfatterinterview med Kristian Husted" af Kristian Husted

"I flygtningens spor - Forfatterinterview med Kristian Husted" er tilgængelig online som lydbog. Det betyder, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "I flygtningens spor - Forfatterinterview med Kristian Husted" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er med i serien "Forfatterinterviews". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kristian Husted