Bog & idéKristian Vengsgaard

Bøger skrevet af Kristian Vengsgaard

Læs mere om Kristian Vengsgaard
3 produkter
3 produkter
Videnskabsteori
VidenskabsteoriSøren Flinch Midtgaard
509,95 DKK
Indbundet
(0)
Videnskabsteori
Sortblod
STREAM
SortblodKristian Vengsgaard
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Sortblod
Sortblod
SortblodKristian Vengsgaard
79,95 DKK
EBOG
(0)
Sortblod

Mere om Kristian Vengsgaard

Kristian Vengsgaard har flere forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Vengsgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sortblod" udgivet af Saga - "Videnskabsteori" udgivet af HansReitzels - "Videnskabsteori" udgivet af Hans Reitzel - "Videnskabsteori" udgivet af Gyldendal

Bøger af Kristian Vengsgaard

Du kan finde fire bøger af Kristian Vengsgaard her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Vengsgaards bøger fås i flere forskellige formater. Vengsgaards bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sortblod" af Kristian Vengsgaard

Hos Bog & idé er "Sortblod" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Saga.

"Videnskabsteori" af Kristian Vengsgaard

"Videnskabsteori" er tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Kristian Vengsgaard