Bog & idéKristin Enevoldsen

Bøger skrevet af Kristin Enevoldsen

Læs mere om Kristin Enevoldsen
1 produkter
1 produkter
Palliativ medicin
Palliativ medicinMarianne Rix
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Palliativ medicin

Mere om Kristin Enevoldsen

Du kan kun bestille en enkelt bog af Kristin Enevoldsen her hos Bog & idé. Det er "Palliativ medicin". Den er publiceret af Gyldendal på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Palliativ medicin" af Kristin Enevoldsen

Det er muligt at købe Kristin Enevoldsens "Palliativ medicin" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Kristin Enevoldsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kristin Enevoldsen