Bog & idéKristoffer Hjorth Kruse

Bøger skrevet af Kristoffer Hjorth Kruse

Læs mere om Kristoffer Hjorth Kruse
2 produkter
2 produkter
#Troselv
TroselvKristoffer Hjorth Kruse
119,95 DKK
EBOG
(1)
Troselv
#Troselv
BOEGERTILSTAERKPRIS
#TroselvKristoffer Hjorth Kruse
132,76 DKK
Hæftet
(0)
#Troselv

Mere om Kristoffer Hjorth Kruse

Der er en del bøger fra Kristoffer Hjorth Kruse til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Kruses seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Troselv" udgivet af mellemgaard - "Troselv" udgivet af mellemgaard - "Nordbyskolen " i serien "En udfordring for team Milton" udgivet af Forlaget mellemgaard

Mere om Kristoffer Hjorth Kruses bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Kristoffer Hjorth Kruse hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan finde Kristoffer Hjorth Kruse bøger i flere forskellige formater. Kruse har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Kristoffer Hjorth Kruses "Troselv"

Det er muligt at købe Kristoffer Hjorth Kruses "Troselv" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Troselv" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af mellemgaard.

Kristoffer Hjorth Kruse "Troselv"

Hos Bog & idé er "Troselv" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Kristoffer Hjorth Kruse