Bog & idéKurt Hollesen

Bøger skrevet af Kurt Hollesen

Læs mere om Kurt Hollesen
2 produkter
2 produkter
Lissabon
BOEGERTILSTAERKPRIS
LissabonHenrik Wivel
165,96 DKK
Hæftet
(2)
Lissabon
Londons bedste pubber
BOEGERTILSTAERKPRIS
Londons bedste pubberKurt Hollesen
124,46 DKK
Hæftet
(0)
Londons bedste pubber

Mere om Kurt Hollesen

Der findes forskellige bøger fra Kurt Hollesen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hollesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Londons bedste pubber" udgivet af Løfbergs - "Lissabon" i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Mere om Kurt Hollesens bøger

Du kan købe to bøger af Kurt Hollesen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Hollesen som hæftet. Bøgerne af Hollesen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kurt Hollesens "Londons bedste pubber"

"Londons bedste pubber" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Løfbergs.

Kurt Hollesen "Lissabon"

Hos Bog & idé er "Lissabon" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Vide verden". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kurt Hollesen