Bog & idéKurt Strand

Bøger skrevet af Kurt Strand

8 produkter
8 produkter
Interview for journalister
Interview for journalisterKurt Strand
319,95 DKK
Paperback
(0)
Interview for journalister
Poul Schlüter
Poul SchlüterKurt Strand
119,95 DKK
EBOG
(0)
Poul Schlüter
Orden i kaos
STREAM
Orden i kaos - Få styr på arbejdsdagen og forebyg stressKurt Strand
99,95 DKK
Lydbog
(2)
Orden i kaos - Få styr på arbejdsdagen og forebyg stress
Orden i kaos
Orden i kaosKurt Strand
99,00 DKK
e-bog
(2)
Orden i kaos
Connie Hedegaard. Ikke blot til pynt
Connie Hedegaard. Ikke blot til pyntKurt Strand
69,95 DKK
EBOG
(0)
Connie Hedegaard. Ikke blot til pynt
Journalismens meningsløse ulidelighed
Journalismens meningsløse ulidelighedKurt Strand
69,95 DKK
EBOG
(0)
Journalismens meningsløse ulidelighed
Interview for journalister
Interview for journalisterKurt Strand
328,00 DKK
e-bog
(0)
Interview for journalister
Poul Schlüter
STREAM
Poul SchlüterKurt Strand
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Poul Schlüter

Mere om Kurt Strand

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Kurt Strand. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Strand.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Poul Schlüter" udgivet af People's - "Interview for journalister" udgivet af Ajour - "Journalismens meningsløse ulidelighed" udgivet af Saga - "Connie Hedegaard" udgivet af Saga - "Connie Hedegaard. Ikke blot til pynt" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Journalismens meningsløse ulidelighed" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Poul Schlüter" udgivet af People'sPress - "Connie Hedegaard" udgivet af Høst & Søn - "Interview for journalister" udgivet af Ajour - "Orden i kaos" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Orden i kaos - Få styr på arbejdsdagen og forebyg stress" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Poul Schlüter - Det var vel ikke så ringe endda" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Orden i kaos" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Interview for journalister" udgivet af Forlaget Ajour - "Poul Schlüter" udgivet af People's Press

Kurt Strands bøger

Du kan købe 15 bøger af Kurt Strand her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Strands bøger kommer i udvalgte formater. Strands bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Poul Schlüter" af Kurt Strand

Hos Bog & idé er "Poul Schlüter" tilgængelig som lydbog. Du kan også altid have "Poul Schlüter" af Kurt Strand med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, smartphone eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er People's, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Interview for journalister" af Kurt Strand

Hos Bog & idé er "Interview for journalister" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Ajour.
Detaljer
Fulde navn:
Kurt Strand